Toll Free: 0599 498 45

Oxigenesis – nega s kisikom

Oxigenesis® je edinstvena metoda za izvajanje kozmetičnih tretmajev, ki uporablja 99 % čisti kisik. Z njegovo pomočjo preparati iz posebej razvite linije pripadajoče kozmetike prodrejo globoko v kožne celice in jih aktivirajo, ter s tem pripomorejo k hitri rekonstrukciji in revitalizaciji kože.

  • NEGA OBRAZA
  • NEGA TELESA
  • NEGA LAS IN LASIŠČA
  • MAKE UP IN TANNING

Oxigenesis® je novo razumevanje estetskih tretmajev brez stranskih učinkov, ki daje čudovite in trajne rezultate.

Naš slogan: “Naravna aktivacija celic,” pove vse. Načelo, kateremu sledimo, je aktiviranje celic s pomočjo človeku najbližjega naravnega elementa, zato tudi naša metoda poteka na povsem naraven način – z bogatenjem telesa s kisikom.

Oxigenesis® je patentiran kozmetični tretma, pripravljen na vrsto izzivov na koži in lasišču.

Kisik pomaga našim celicam pri prehodu iz pasivnega stanja v aktivno. To vključuje naravno celično aktivacijo, ob kateri le-te začnejo same proizvajati vse potrebne hranilne in zdravilne sestavine.

Že desetletja proizvajamo kreme, zdravila in vse možne pripravke za nego in pomoč tegobam, ki pa našo kožo le polenijo. Oxigenesis® pa poskrbi, da aktivira naše kožne celice tako, da same začno proizvajati zadostne količine kolagena in elastina. Enostavno in učinkovito.

Drugi produkti in sistemi na trgu niso primerljivi z Oxigenesisom®. Vsak kozmetični nanos z vsebnostjo kisika nad 30 % je v navzkrižju z našim patentom za uporabo kisika s koncentracijo nad 30 % v kozmetične namene.

You May Also Like

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.